Hosting Nasıl Yapılır?

Nasıl cPanel’e giriş yapabilirim?

Bir çok hosting hizmeti alan müşterilerimizin, erişim sorunu yaşadığı bu hususu sizler için görsel ve açıklamalı bir şekilde anlatmak istedik. Öncelikle cPanel’e erişim için aşadağıda ki yönergeleri takip etmeliyiz. 1.Yönerge Öncelikle, cPanel’e erişim sağlayabilmeniz için bogahost.com.tr üzerinden “Giriş Yap” butonu ile kullanıcı girişi sağlamalısınız. 2.Yönerge Kullanıcı girişi yapıldıktan sonra karşınıza gelen kullanıcı paneli arayüzünde bulunan […]

Bir çok hosting hizmeti alan müşterilerimizin, erişim sorunu yaşadığı bu hususu sizler için görsel ve açıklamalı bir şekilde anlatmak istedik.

Öncelikle cPanel’e erişim için aşadağıda ki yönergeleri takip etmeliyiz.

1.Yönerge

Öncelikle, cPanel’e erişim sağlayabilmeniz için bogahost.com.tr üzerinden “Giriş Yap” butonu ile kullanıcı girişi sağlamalısınız.

2.Yönerge

Kullanıcı girişi yapıldıktan sonra karşınıza gelen kullanıcı paneli arayüzünde bulunan “Hizmetlerim” menüsüne tıklayınız.

3.Yönerge

Giriş yapılan bölümde almış olduğunuz paketin adı yazmaktadır. Paket adını takip eden blok üzerinde (sağ köşe) “Ürün Yönetimi” butonuna tıklayarak hizmet içine giriş yapınız.

4.Yönerge

Açılan ekran üzerinde bulunan ilk tablo içerisinde “cPanel’e giriş yap” butonu bulunmaktadır. Butona tıklayarak cPanel’e giriş sağlayabilirsiniz.

Sizde eğer hosting sahibi olmak istiyor iseniz, internet adresimizi ziyaret ederek kendinize en uygun olan paketi seçebilir ve sipariş vererek bir hosting sahibi olabilirsiniz. www.bogahost.com

WordPress hosting çözümleri…

About the author

admin

Add Comment

Click here to post a comment