Nasıl Yapılır? Nedir? Sunucu Windows ve Linux

Bogahost Sanal Sunucu Paketleri Hakkında

Bogahost’un sanal sunucularına sahip ya da alacak olan kullanıcılar için geçerli olan bu yazımızda bazı sanal sunucu paketlerinde, oto kurulum hizmeti içerisinde mevcut olan işletim sistemleri neden bulunmuyor onu inceleyeceğiz.

Nano S – Paket 1 Sanal Sunucu Kurulabilir İşletim Sistemleri

Başlıkta yer alan paketi satın alan kullanıcılarımız, yukarıda yer alan işletim sistemi kurulum ekranı ile karşılaşmaktadırlar. Yükleme yapamadıkları işletim sistemleri;

Windows 10

Windows 2019

Bu işletim sistemlerini kurabilmek için NANO S – Paket 2 ve daha üzeri sanal sunucu paketi almalıdırlar. Bunun sebebi ise, sanal sunucuların mevcut pakette yer alan kaynaklarıdır. Windows 10 en ağır sistem olarak bilinirken Windows 2019 daha stabil ancak performansını 2 GB ve üzerinde daha etkin gösteren bir sistemdir.

Nano S – Paket 1 Sanal Sunucu üzerine bu işletim sistemleri kurulması halinde, sunucunuz performans bakımından daha yavaş olacak ve sorunlara neden olacaktır. Bu nedenle tarafımızca bu sınırlandırma sağlanmıştır.

Tarafımızdan sanal sunucu alan müşterilerimiz ise, onlara özel sunduğumuz altyapı kalitesi nedeniyle;

Yukarıda yer alan değerleri birebir almakta olup, sorunsuz hız ve performans deneyimine sahip olmaktadırlar. Sizde sanal sunucu hizmeti satın almak istiyor iseniz %100 performans ve memnuniyet garantili, Bogahost’un sanal sunucu hizmetlerini denemeden geçmeyiniz!

About the author

Add Comment

Click here to post a comment